Kraamzorg Babyborn

Méér dan zorg!

De kraamverzorgster

Mijn naam is Petra van der Toorn. Ik ben moeder van 3 kinderen en ik woon in Epe (Gelderland).

Ik ben een rustige kraamverzorgster die de wensen en de behoeften van het gezin voorop heeft staan. Ik geef een goede begeleiding in de zorg voor de baby. Als er meerdere kinderen in het gezin zijn betrek ik ze graag bij de zorg voor de baby.  

Tijdens de kraamtijd houd ik moeder en kind in de gaten, zodat ik eventuele complicaties snel kan doorgeven aan de verloskundige. Een goede samenwerking tussen mij als kraamverzorgster en de verloskundige vind ik erg belangrijk. 

Naast de medische kant van de zorg voor moeder en kind heb ik mij ook bekwaamd in de psychische ondersteuning van het gezin en in het bijzonder van de moeder. Dat geldt voor de ondersteuning tijdens de bevalling maar ook in de kraamtijd waarin vaak heel wat emoties loskomen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van borstvoeding.

Ik werk als zelfstandig kraamverzorgster maar werk ook samen met andere kraamverzorgsters in de regio. Dat betekent dat als ik onverhoopt niet zou kunnen komen (door bv. ziekte), er een andere kraamverzorgster voor mij invalt zodat u verzekert bent van kraamzorg. Dit komt gelukkig maar zeer zelden voor. Daarnaast werk ik ook voor verschillende kraamcentra in de regio.
 

Opbellen
E-mail